AEROSLEEP

De unieke 3D-technologie van AeroSleep biedt je baby een veilige nachtrust, maar laat ook jou zorgeloos wegdromen. Onze totaaloplossing – met een matras, een matrasbeschermer, een hoeslaken en een bedomrander  –creëert voor je kindje de gezonde en aangename slaapomgeving die hij nodig heeft.

Het perfecte bedje opmaken voor je baby is geen evidente zaak. Je wil ervoor zorgen dat lakentjes en matrasbeschermer voldoende lucht en zuurstof doorlaten. Maar tegelijkertijd wil je het matrasje beschermen tegen vlekken en bacteriën. Daarnaast moet je baby natuurlijk comfortabel liggen.

AeroSleep ontwikkelde in samenwerking met ouders en specialisten een unieke totaaloplossing die op al deze uitdagingen een antwoord biedt. De combinatie van een matras, een matrasbeschermer, een hoeslaken en een bedomrander garandeert je spruit een gezond en comfortabel nestje. Onze producten doorstonden uitgebreide wetenschappelijke veiligheidstesten en zijn bovendien 100% Belgisch.

  • De matras biedt stevigheid, terwijl onze unieke matrasbeschermer voldoende lucht doorlaat om je baby vrij te laten ademen. De beschermer absorbeert vocht en voorkomt vlekken of bacteriën op de matras.
  • Met het hoeslaken ligt je baby altijd droog en comfortabel.
  • Onze luchtdoorlatende bedomrander zorgt ervoor dat je baby zijn hoofdje niet stoot aan de spijlen van zijn bed.