AeroSleep Extra Reflux Protector

De AeroSleep Extra Reflux Protector is een afzonderlijke bescherming voor het hoofdeinde van een matrasje: de oplossing voor baby’s tot vijf maanden die kampen met reflux of met een gevoelige maag.

VOORDELEN VAN ZO’N EXTRA REFLUX PROTECTOR?

De Extra Reflux Protector is speciaal ontwikkeld voor baby’s die last hebben van reflux of regelmatig braken. Het extra matrasoplegje zorgt ervoor dat braaksel wordt opgevangen en dat je baby vrijwel meteen terug droog ligt. De Extra Reflux Protector komt in verpakkingen per 2, zodat je je baby snel terug schoon kan leggen nadat hij voeding heeft teruggegeven. Handig voor ’s nachts!

AeroSleep extra reflux protector

Dankzij de unieke ademende 3D-structuur van de Extra Reflux Protector, kan je baby altijd blijven ademen, zelfs als hij/zij op zijn/haar buikje terechtkomt. Het vocht van braaksel loopt meteen door het luchtlaagje en het absorberende laagje houdt het vocht vast. Tenslotte is er de waterdichte laag, die er voor zorgt dat de matras en matrasbeschermer schoon blijven. Zo kan je de hoeveelheid wasgoed binnen de perken houden.

HOE GEBRUIK JE DE EXTRA REFLUX PROTECTOR?

De Extra Reflux Protector leg je aan het hoofdeinde van het bedje, bovenop je Baby Protect matrasbeschermer. Leg er het AeroSleep hoeslakentje over zodat de ademende werking gegarandeerd blijft. Heeft je kindje gebraakt? Het hoeslakentje én de Extra Reflux Protector zijn perfect wasbaar op 60°C. Bacteriën en andere bedbeestjes krijgen zo geen kans én je kindje ligt de volgende nacht weer helemaal schoon.

Tip: Leg de Extra Reflux Protector op een grote Baby Protect matrasbeschermer. Je hoeft op die manier niet telkens de grote matrasbeschermer te wassen. De Extra Reflux Protector wassen volstaat!

 

In dit product zitten geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Dit werd uitvoerig getest volgens de Oeko-tex 100 standaard en wil zeggen dat je je kindje zonder zorgen op dit product mag laten slapen.