Sleep Safe Essential Pack

Het Sleep Safe Essential Pack van AeroSleep bestaat uit een matras en een unieke matrasbeschermer. Dankzij de innovatieve technologie van AeroSleep zorgt dit veilig slapen pakket ervoor dat je baby vrij kan ademen in een veilige en gezonde slaapomgeving en met de juiste rugondersteuning.

ESSENTIAL MATRAS

De matras in Airfelt®, een innovatief materiaal met open structuur, zorgt voor een goede rugondersteuning. De afritsbare matrashoes is praktisch in onderhoud en kan je wassen op 60°C!*

DE AEROSLEEP MATRASBESCHERMER

De afneembare matrasbeschermer bestaat uit een speciaal uitgekiende 3D-honingraatstructuur. Dankzij deze technologie ligt je baby’tje op een luchtlaagje, waardoor het ongehinderd kan ademen, ook als het op z’n buikje terechtkomt.

Mogelijk vocht, afkomstig van de luier of braaksel, wordt meteen afgevoerd door de honingraatstructuur en vastgehouden op de absorptielaag. De ondoordringbare film beschermt de matras tegen vuil, terwijl je kindje zelf ook droog ligt. Ook de matrasbeschermer kan je in z’n geheel wassen in de wasmachine op 60 °C*, uniek in de markt!

AeroSleep Baby Protect laagjes

De AeroSleep matrasbeschermer kan je ook apart aankopen. Da’s perfect als je nog een reserve-matrasbeschermertje in huis wil halen. Ook als je al een matrasje hebt, kan je je de matrasbeschermer aanschaffen. Bekijk dan even de juiste maten om te weten welke matrasbeschermer bij je matrasje past.

Sleep Safe Essential Pack in babykamer

* Wist je dat bacteriën en andere beestjes een temperatuur vanaf 57°C niet meer overleven? Wanneer je onze producten wast op 60°C, ben je dus zeker dat alles weer 100% schoon is!

 

In dit product zitten geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Dit werd uitvoerig getest volgens de Oeko-tex 100 standaard en wil zeggen dat je je kindje zonder zorgen op dit product mag laten slapen.

BESCHIKBARE MATEN SLEEP SAFE ESSENTIAL PACK:

  • 60 x 120 cm
  • 70 x 140 cm