Sleep Safe Natural Pack

Het Sleep Safe Natural Pack werd geproduceerd met duurzame producten. De Naturalis® matraskern is vervaardigd uit plantaardige olie, de matrashoes bevat bamboe en de rits bestaat uit gerecycleerd materiaal. De matraskern zorgt voor extra ondersteuning voor je baby’s rug, terwijl de matrasbeschermer een luchtlaagje voorziet dankzij de unieke 3D-honingraatstructuur.

NATURAL MATRAS

De stevige structuur van de matras in natuurlijk koudschuim zorgt voor een perfecte rugondersteuning van je baby. De matrashoes met bamboe voelt aangenaam zacht aan, maar is tegelijkertijd ook heel duurzaam: de matraskern zelf gaat dan ook langer mee. De afritsbare hoes is praktisch in onderhoud en kan je perfect wassen in de wasmachine op 60°C!*

AEROSLEEP MATRASBESCHERMER

De uitgekiende 3D-honingraatstructuur van de AeroSleep matrasbeschermer zorgt voor 5 grote voordelen:

  • Dankzij het luchtlaagje kan je baby op elk moment blijven ademen, ook als het op z’n buikje terechtkomt
  • Het luchtlaagje reguleert de temperatuur van je baby ook beter en beschermt je kleintje tegen oververhitting
  • Bij vochtverlies dringt het vocht meteen door het luchtlaagje naar de absorberende laag. Een waterdichte film zorgt ervoor dat de matras schoon blijft. Hierdoor ligt je kindje ook meteen droog
  • De matrasbeschermer vormt een natuurlijk schild tegen bacteriën en allergenen, zonder chemische behandeling
  • Zowel de matrashoes als matrasbeschermer zijn perfect machinewasbaar op 60°C*.

De AeroSleep matrasbeschermer kan je ook apart aankopen als reserve matrasbeschermer of als je al een matrasje hebt. Bekijk hier even de maten om te kijken welke matrasbeschermer op jouw matrasje past.

Sleep Safe Natural pack in nursery

 * Wist je dat bacteriën en andere beestjes een temperatuur vanaf 57°C niet meer overleven? Wanneer je onze producten wast op 60°C, ben je dus zeker dat alles weer 100% schoon is!

 

In dit product zitten geen schadelijke stoffen of chemicaliën. Dit werd uitvoerig getest volgens de Oeko-tex 100 standaard en wil zeggen dat je je kindje zonder zorgen op dit product mag laten slapen.

HET SLEEP SAFE NATURAL PACK IS BESCHIKBAAR IN VOLGENDE MATEN:

  • 120 x 60 cm
  • 140 x 70 cm