Luvion Babysense

Luvion babysense

De nieuwe Babysense sensormatje tegen wiegendood
Helaas is de ongerustheid die veel ouders hebben niet helemaal onterecht. Nog steeds stopt of schokt soms de ademhaling van jonge baby’s zonder aantoonbare aanwijzing. Met de Babysense kiest u voor de beste kwaliteit bewegingsmonitor die u zal alarmeren indien dit gebeurd. Door vooruitstrevende technologie detecteren de zeer gevoelige sensormatjes iedere beweging van uw baby. Hierdoor kunt u uw baby in de gaten houden en zelf tijdens het eerste vermoeiende jaar na de bevalling ook een heerlijke nachtrust tegemoet zien.

Hoe werkt de nieuwe Babysense?
De volledige set bestaat uit twee ronde sensormatjes van die onder het matras geplaatst kunnen worden en een control unit. De extreem gevoelige sensormatjes reageren op beweging door het matras heen. Zodra er geen beweging meer wordt waargenomen voor meer dan 20 seconden of zodra het aantal ademhalingbewegingen daalt onder10 per minuut zal het alarm afgaan en een rood licht gaan flikkeren. Dankzij de Babysense wordt u direct gewaarschuwd zodra de ademhalingsbeweging onacceptabel veranderd. De bediening is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van 1,5 Volt batterijen lopen er geen stroomkabels door het bedje.

De Babysense, het succes in meer dan 30 landen
De gepatenteerde en medisch geregistreerde Babysense wordt succesvol verkocht in zeer veel landen, waaronder de Verenigde Staten. Naast het gebruik thuis zijn ook vele ziekenhuizen en kraamklinieken tevreden klant. Indien u tevens kiest voor de combinatie van een Luvion Babyfoon en de Babysense kiest u voor het allerbeste verkrijgbaar voor uw baby en uzelf. U kunt overal de baby horen, zien en in het geval van ademhalingsproblemen gelijk actie ondernemen om wiegedood te voorkomen.

Complete set
In deze set zitten 2 sensormatjes en een controle unit- geheel compleet!